Biztosítás

Biztosan neked is fontos mind a saját, mind a családod nyugalma és biztonsága, ezért az utasbiztosítás megkötése épp olyannyira fontos része az utazásodnak, mint szállást és repülőjegyet foglalni.

Ahány úti cél, annyiféle társadalombiztosítási rendszer és egészségügyi szolgáltatás létezik. Ne feledd, hogy külföldön nem számíthatsz az itthoni egészségügyi támogatásra, a helyben igénybe vett kórházi és egyéb szolgáltatások a te pénztárcádat terhelik – méghozzá nem is csekély mértékben. Még a legjelentéktelenebb ellátás, mint egy arcüreggyulladás is súlyos pénzekbe kerülhet, nem beszélve, hogy egy jó utasbiztosítás kiterjed a poggyászodra, az irataidra és a fényképeződön lévő pótolhatatlan fényképekre is.

Az utasbiztosítások legfontosabb jellemzője a limitösszeg. Ez elsősorban a baleseti- és egyéb kórházi esetekre kötött utasbiztosításoknál kerül szóba. Az utasbiztosítás megkötése előtt az első dolog az úti cél, ami eldönti, hogy milyen limitösszeggel érdemes készülnünk. A közeli úti célok esetében elegendő lehet egy 2-3 millió forintos limitösszeg, azonban a távolság növekedésével a költségek is jelentősen nőhetnek – ezért távoli, főleg tengerentúli úti célok esetében akár a 20-30 milliós limitösszegű utasbiztosítás is megfontolandó.

Sportoláshoz, búvárkodáshoz, síeléshez speciális kigészítő biztosítások köthetők, de akár egy hosszabb road trip esetén a kocsidra is tudunk biztosítást kötni.

Egy jól kiválasztott és megkötött utasbiztosítás sok kellemetlenségtől kímélhet meg téged, ezért Irodánknál szakszerű segítséget nyújtunk, hogy megtaláld a neked megfelelőt.

Kösd meg utasbiztosításodat gyorsan és kényelmesen!

Hívd a +3630 317 1199telefonszámot vagy kösd meg online!

Kattints és köss biztosítást itt vagy itt

KAPCSOLAT
[]
1 Step 1

ÍRJ NEKÜNK!

Az űrlap kitöltésével lehetőséged van kérdéseidet, elképzeléseidet eljuttatni hozzánk. Beküldött leveledet igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül megválaszolni.
Névyour full name
Telefonszámyour full name
Üzenetmore details
0 /
Previous
Next