Esküvő, nászút

Álmodoztál már róla, hogy milyen lehet egy különleges és romantikus helyen örök hűséget fogadni? Mit szólnál, ha fehér homokos tengerpart, pálmafák vagy éppen a Sydney Operaház lenne az esküvői fotók hátterében?

Ausztrália, Új-Zéland, Fiji, Bora Bora és Tahiti mind kiváló esküvői vagy nászutas célpont, így az alábbiakban összeszedtünk néhány hasznos tanácsot Nektek.

Általánosan elmondható, hogy 18 éves kor felett (Új-Zélandon 16 év felett) bárki házasodhat ezekben az országokban, ehhez nem szükséges ott élni vagy állampolgárnak lenni. Segítünk Nektek a szükséges papírok kitöltésében, sőt kiváló esküvőszervezőkkel állunk kapcsolatban, hogy Nektek, csak egymásra kelljen figyelnetek.

Előre ki tudjátok választani és virtuálisan megtekinteni a helyszínt, a dekorációt, a virágot, a menüt, a zenekart, így elegendő csupán néhány nappal a Nagy Nap előtt az esküvő helyszínére utazni. Ha csak kettesben elmenekülnétek a világ elől, akkor esküvői tanúkat is tudunk biztosítani.

Kivétel nélkül mindenhol eredeti példányban be kell mutatni a születési anyakönyvi kivonat, az útlevél és a házasságkötés előtti elvált vagy özvegy családi állapotot igazoló dokumentumok hitelesített angol nyelvű fordítását.

Egyházi esküvő esetén vinni kell a keresztlevelet illetve egy beleegyező nyilatkozatot a magyar egyháztól angolra lefordítva. Az egyházi szertartást levezető pappal az esküvő előtt legalább egyszer találkoznotok kell.

A külföldön kötött házasságot Magyarországon anyakönyveztetni kell. Ennek menetéről itt olvashattok. Jó hír, hogy az Ausztráliában és Új-Zélandon kötött házassági anyakönyvi kivonatot regisztráltatni ugyan kell, de fordítás nélkül is elfogadják itthon.

Keress minket!

Természetesen Irodánkban minden segítséget megadunk, hogy a legjobb ajánlatot megtaláld.

Fiji – Esküvő, nászút

Kedvezményes programcsomagok.

Ausztrália – Esküvő, nászút

Álomesküvő kedvezményesen.

Francia Polinézia – Esküvő, nászút

Képeslapra illő helyszínek.
KAPCSOLAT
[]
1 Step 1

ÍRJ NEKÜNK!

Az űrlap kitöltésével lehetőséged van kérdéseidet, elképzeléseidet eljuttatni hozzánk. Beküldött leveledet igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül megválaszolni.
Névyour full name
Telefonszámyour full name
Üzenetmore details
0 /
Previous
Next