Amiben segítek

vízumügyintézés100%
Nyelvi utak90%
Letelepedés80%

Váradiné Diener Szilvia

ügyfélkapcsolati menedzser

2004-ben végeztem a Budapesti Gazdasági Főiskola marketing szakán, majd jogi asszisztensi képzésen vettem részt. Egy nagy Holding vállalatnál kaptam rögtön munkát, több évig jogászok mellett dolgoztam és egy több száz fős csapat tagja lehettem így.

Majd 2006-ban a testvérem barátja kiment Ausztráliába angolt tanulni. Mikor hazajött, elmesélte az élményeit, én meg jó hugica módjára kihallgattam őket. Ekkor kezdett el foglalkoztatni komolyabban, hogy hogyan lehet kijutni oda. 2006 óta, több, mint 10 éve foglalkozom Ausztráliával. Én választottam ezt a szakmát, és imádom amit csinálok! Életem első ügyfelének a vizumkérelmét elutasították. Zokogtam a szőnyegen. Jó kezdés volt… 2012-től azonban folyamatosan sikert sikerre halmoztunk, egyre több vízumtípussal kezdtünk el foglalkozni, egyre több ügyfelünk lett és egyre nagyobbak lettek a kihívások, miközben egyre több tapasztalatot gyűjtöttünk.

Szeretnék minden ügyfelünknek azonnal válaszolni, azonnal elérhető lenni, azonnal minden hasznos információt rendelkezésükre bocsájtani és segíteni, de ez egyszerűen lehetetlen. Annyit azonban megígérhetek, minden meglévő és új ügyfelünknek, hogy hívásaikra és kérdéseikre a lehető leggyorsabban választ adunk és legjobb tudásunk szerint segítünk álmaik megvalósulásában.