Hogyan keress repülőjegyet?

Általában a repülés előtti 3 hónaptól kezdődő és a 4-5 héttel azt megelőző időpontig terjedő időszakban a legnagyobb az esély akciós repülőjegy ajánlatok foglalására. Minél rugalmasabb vagy, annál nagyobb az esély a legjobb ajánlatot megtalálni. Például indulási helyként nem csak budapesti, hanem bécsi, pozsonyi indulásokra is rá lehet szűrni. Keresésnél érdemes nemcsak egy adott napra keresni, de a szomszédos (+/- 3) napokat is ellenőrizni, mert gyakori, hogy akár csak 1 nap eltérés is olcsóbb repjegyet eredményezhet.

Fontos a gyorsaság! Ha találtál egy jó ajánlatot, akkor csapj le rá, mert a meghirdetett akciós jegyek csak korlátozott számban foglalhatók és az árak gyorsan változnak.

Mivel a legtöbb ügyfelünk szinte mindig jobb ajánlatot kapott a repülőjegyére közel minden célpontra amikor telefonon egyeztettük a pontos igényeket, mint online kereséssel, ezért az online foglaló rendszerünket megszüntettük, kérünk, hogy keress minket telefonon – így a legkényelmesebb és legkedvezőbb ajánlatot tudjuk összeállítani Neked.

Kiemelt partnereink